Friday, July 14, 2006

Melihat Malam pakDen

11 Comments:

Blogger jarri said...

hehe

7/14/2006 02:53:00 PM  
Anonymous mummooze said...

Kat mana ni? Cam bukan kat malaysia je. And nice shirt u got there. Futura, on of fav graf head icon aku. Mmg backwards ker atau photo ini diflipkan?

7/14/2006 02:56:00 PM  
Blogger pakDEN said...

aku baru tahu presiden nak org komen picture banyak2. hehe pasni baru aku leh komen byk2 sbb gambar aku dah published haha. perkataan futura tu mmg camtu. terbalik. dan gambar ni kat Fujikyu Land.

7/14/2006 04:28:00 PM  
Blogger tumpanglalu said...

yg aku tau but bola lotto futura dlu nih mmg superb ;p nway apa gunanya jejaring tuh?

7/14/2006 07:43:00 PM  
Blogger hellmy said...

macam lari dari pak guard jer.

7/14/2006 08:48:00 PM  
Anonymous famia said...

ehe.overall xposure oke dah.
cume nye kan dr segi composition...lebih elok kalo cek abang tu ade kat belah kanan sambel memandang ke kiri...br ade space...n br pic ni balance..sbb bile die pandang ke kiri dan berada kat belah kiri...die da macam nak keluar dari frame...sekaligus menyebabkan space belah kanan tu terbazer.

pape pon idea dah ade..kipidap!

7/15/2006 06:00:00 AM  
Blogger pakDEN said...

thanks famia. komen + ilmu utk amatur ini. macam aku kenal famia nih. tapi tak hingat kat mana pernah nampak..famia..famia..

jaring tu gunanya untuk letak lampu kelip2 dan sememangnya masa utk berada kat situ dah tamat dan ada org kacau aku nak posing hahaha(babuns betul)

7/15/2006 11:08:00 AM  
Anonymous famia said...

kikikik..pape pon kan...utk dpt gamba yg baek..bekground pon pentiingg nak kuatkan sabjek..

aim for klin bekground...
gwe pon baru jugek..bukan pro..
sesame la blaja yek..ehe

7/15/2006 10:58:00 PM  
Blogger dhia baim said...

macam angle..
ahaha..bute seketika aku

7/18/2006 08:48:00 AM  
Anonymous Anonymous said...

Keep up the good work paris hilton heels Rating appliances ge monogram Blood pressure cuffs morgantown wv 100 cup coffee makers Group lez sex Umuc latina division pilates butt Hot upskirts galerys Zithromax alcohol side effect Model 70 super grade 25-06 asthma symptoms sjogrens fran marc nancy Paris hilton pda photos Lesbian sex pictures teen Free voyeur sex redcloud Cleaning of the sheth and penis of stallions Voyeur masturbate movies paris and nicky hilton bag Greece group sex

2/05/2007 02:26:00 PM  
Anonymous Anonymous said...

Enjoyed a lot! Names of antidepressant medicine Daily car rental in new jersey Harry potter game hints Onex secure online payment service hair loss product http://www.outdoor-bars-furniture.info Buy adderall online prescription Paxil and withdrawl Knitting pda 1000 dvd dvd player review yamaha low blood pressure

4/25/2007 04:25:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home