Monday, June 26, 2006

sahabat bby karipap182 p/s:- situs ini tidak menggalak sebarang aktiviti yang bertentangan dengan undang undang, seperti dadah dan bahan bahan terlarang. gambar ini hanyalah ekspresi minda. sekian - Mr. Becky

20 Comments:

Anonymous oja said...

pardon me for being so jakun. but what the hell is that?

6/26/2006 10:32:00 AM  
Blogger beck said...

itu lah botol minyak wangi. ahahhaa...

syabu ni..

6/26/2006 11:53:00 AM  
Blogger pakDEN said...

Itu adalah kapal selam Malaysia yang Najib baru beli. sesuai digunakan dalam pelbagai aktiviti yang melibatkan proses pemanasan. dikhususkan untuk orang2 muda.

Amaran: jangan naik kapal selam lepas tu drive kerana akan dikhuatiri anda akan drive masuk dalam parit. sekian.

6/26/2006 01:21:00 PM  
Blogger pakDEN said...

lupa buat bunyi plak.

blup blup..blup..blup..ahhhahahaha

6/26/2006 01:22:00 PM  
Blogger bali said...

pinjam botol itu, aku dah bosan pakai batang betik

6/26/2006 01:36:00 PM  
Blogger himynameisazfar said...

haha maaf la gambar ni agak kontroversi.ni botol hisap paip rokok je,kalau salah guna yg jadi lain tu. aku tak buat lagi.haha

6/26/2006 04:09:00 PM  
Anonymous oja said...

ooh begitu rupanyeeeee..BELIA BENCI DADAH kata mawi..hahahaha

6/27/2006 03:10:00 AM  
Anonymous erik said...

Wow........

6/28/2006 03:25:00 PM  
Anonymous rayzaw said...

urmm.... (right click... save picture as..) ooppsss....sorry bro..i kinda like this picture. thanks 4 sharing! lol.

6/29/2006 10:27:00 PM  
Blogger hellmy said...

sungguh inovatif!

6/30/2006 12:10:00 PM  
Blogger himynameisazfar said...

hell no. it;s mine. damn. kau rembat pic aku.apa kau tak blajar jangan mencuri hasil kerja org lain?damn!

7/03/2006 12:14:00 AM  
Blogger beck said...

serius shit ini pic ko azfar? gile la. apsal semua org nak plagiat org punya hasil kerja ni. fuck off... apa dah jadi ni..

7/03/2006 10:28:00 AM  
Anonymous mummooze said...

This ain't end coz tha muthaf**kaz just really don't understand! Well, here's anotha sample of anotha example. Dayymn!

7/03/2006 01:35:00 PM  
Blogger pakDEN said...

kenapa setiap masalah perlu ditempuh dgn makian? bukan ke tmpt ni untuk famili lepak2? mengadili tanpa berfikir akan memalukn diri sendiri. hope suma org bleh cool dan settle masalah secara aman.

7/03/2006 09:55:00 PM  
Blogger beck said...

ahaha. lek le. apa ni. apa ni... ahahaa... bukan dia curik kat sini la, dia curik kat tempat lain, aku hanya ekspresikan rasa rasa sayang dan cinta kepada mereka yg suka mencuri. aku didik anak aku nanti jadik pencuri yg berjaya, lepas tu aku carut la kat dia. best!!! ahahhaa...

7/04/2006 04:50:00 PM  
Blogger warna wani said...

mula2 pandang aku ingat paip air kat sinki. HAHAHAH. aku memang bangang.

7/05/2006 07:54:00 PM  
Anonymous rayzaw said...

dia marah siapa tu? org yg post gambar ni ke? ke marah aku pasal aku save gamba ni?

7/07/2006 04:05:00 AM  
Blogger corpsie said...

lovely bong. i like it alok!!

7/19/2006 06:25:00 PM  
Anonymous Anonymous said...

Very cool design! Useful information. Go on! http://www.hockeycoachingaids.info/brainerd-girls-hockey.html Unicorn payday loan sofwtare http://www.painrelievers3.info/Hairloss.html Hentai manga + it was a rainy night Bextra 20 Exercise induced asthma and children Labradorite jewellery Children&aposs health plan

2/08/2007 08:07:00 AM  
Anonymous Anonymous said...

That's a great story. Waiting for more. Best free black dating online automatic gates north west Cleaning concrete driveway Phentermine uk delivery

3/01/2007 01:26:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home