Saturday, July 15, 2006

Malam oleh nizam.nuri. terima kasih Erin kerana bawa saya berjalan.

8 Comments:

Anonymous mummooze said...

Lighttrail arr. Thumbs up!

7/15/2006 06:50:00 PM  
Blogger bali said...

ni pun kewl. light trail kunang-kunang ke. tunggu plak light trail aku hehe.

7/15/2006 11:02:00 PM  
Blogger xhazairinbudimanx said...

haha.. dah mula dah...semua nak light trail.. hahahaha,
bali ini nizam shot kat secret spot. hahahaha

7/16/2006 05:48:00 PM  
Blogger tumpanglalu said...

kalu kwn2 len ble komen dr sudut teknikal fotografi tp aku ni lak xreti dlm hal cmtu so bila tgk foto janggal ganjil unik hg ni trus ja tekedu. bila ada rentetan foto cmni, aku akn cuba kaitkn satu persatu foto 2. tgk mana uniknya. cari pemahaman aku sendri. mmg menarik ar weh foto hg!

7/16/2006 11:00:00 PM  
Blogger Azzu said...

lightrailnye halusss macam guna pensil mechanical 2B. cantek btol nizam! dah macam artwork jek :D

7/19/2006 11:54:00 AM  
Blogger nizam.nuri said...

sebenarnya. malam tu tak tau nak tangap menda ape. tanya la erin. semak giler. dah ler kamera saya tidak cool seperti erin. tapi alhamdulillah datang pulak idea nak buat hujan cahaya di atas sebuah "secret spot". yahhhh. terima kasih kerna sudi beri komen yahhh.

kepada am. senang je mahu tangkap gambar ni. nak cerita ke?

7/19/2006 12:00:00 PM  
Blogger tumpanglalu said...

a'ah weh crita arr! bkn suma kt cni tau. ble sama2 blajaq :p

7/19/2006 02:55:00 PM  
Anonymous Anonymous said...

Very cool design! Useful information. Go on! Rental car seattle wa Centurion 7 5c 22 i car dvd tivo tvs ebay car round butt orgy 1990 pace arrow fleetwood computer Celebrex withdrawal from market

3/05/2007 08:49:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home