Friday, July 21, 2006

Fhoto oleh ebaladewa

9 Comments:

Blogger pakDEN said...

for me, wording tu tak sesuai. i mean dari segi font, kaler dan position. menyebabkn gambar yg cun ni nampak cacat.

7/21/2006 01:57:00 AM  
Blogger beck said...

tapi aku rasa gambar ini direject dan sah sah mmg takkena pada tajuk.ni petang lagik ni,bukan sunset pun.bali ckp smlm gambar sunset. aku pun ok kan je la. tapi ini bukan gambar malam. sekian. ebaladewa, sila usaha... :p

7/21/2006 09:05:00 AM  
Blogger dhia baim said...

masih ada matahari di atas..
katakan tidak pada matahari!
selamat datang bulan purnama ;)

7/21/2006 09:06:00 AM  
Blogger ebaladewa said...

This comment has been removed by a blog administrator.

7/21/2006 09:32:00 AM  
Blogger ebaladewa said...

This comment has been removed by a blog administrator.

7/21/2006 09:34:00 AM  
Blogger ebaladewa said...

ark...reject ke..takpe..saye budak br blaja.mekaseh.

7/21/2006 09:34:00 AM  
Blogger kiezamy said...

tp apa2 pun mmg cantik..;)

7/21/2006 12:58:00 PM  
Blogger pakDEN said...

kalau presiden dah cakap camtu hehe..kena la follow.
ebaladewa, sila usaha!

7/22/2006 11:04:00 AM  
Anonymous Anonymous said...

Best regards from NY! » » »

2/17/2007 12:01:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home