Saturday, July 15, 2006

malam bersama hazairin

17 Comments:

Blogger hellmy said...

speechless..nice one

7/15/2006 09:06:00 PM  
Blogger bali said...

wow lawa siot yg second tu. ko kat puncak mana ni.

7/15/2006 11:01:00 PM  
Anonymous famia said...

bes yg fes tu. misteri.

7/15/2006 11:13:00 PM  
Anonymous mummooze said...

Thumbs up!(Sambey mencuit perut)

7/15/2006 11:58:00 PM  
Blogger kiezamy said...

woahh..yg 2nd nie cantik sgt!

7/16/2006 12:20:00 AM  
Anonymous voice said...

rasa seram tengok gambar first.
rasa gayat tengok gambar second.
hehehehe.

7/16/2006 01:06:00 AM  
Blogger nizam.nuri said...

cuba la teka sape jadi model utk gambar first tu.

7/16/2006 02:44:00 AM  
Blogger pakDEN said...

camner nak amik gambar seken tu? guna filter ek nak kasik langit jadik coklat?

7/16/2006 11:09:00 AM  
Anonymous sha said...

2nd pic tuh best!
lalala~

7/16/2006 08:22:00 PM  
Blogger tumpanglalu said...

foto no-2 mmg lawa tp 'cuma lawa' tak mcm foto no-1 yg misteri. bila misteri akn timbul curiousity. bila ada curiousity terbit pula persoalan. maka byk aspek nak tgk nak usya. so bg aku foto 1 lg lawa berorientasi menarik. bg aku la..

7/16/2006 10:55:00 PM  
Anonymous an_urb said...

dua pic ni best! *tepuk2*

7/17/2006 08:25:00 AM  
Blogger edt83 said...

wah...sifu da tunjuk skill....:D...lawa sehh...

7/17/2006 12:42:00 PM  
Blogger suessy said...

owh. my. goodness. erin!!! the second pix is. SO. beyond. ooh la la! repeat infinitily

7/17/2006 03:12:00 PM  
Blogger Azzu said...

gambar2 dr erin tak penah tak besht! hehe :D yg pic first tu ade feel macam dlm piramid egypt (yg berdiri lam pic tu mumia nye) ;p yg second pic plak rase cam kau amek gambar tu dr celah2 roda kapal terbang, haha :D besht!

7/19/2006 12:08:00 PM  
Blogger xhazairinbudimanx said...

wahahah.. terima kasih kerana komen2 anda semua. hehe haha

arr... fadzil, tiada filter digunakan.

bali aku berada dipuncak dunia bersama nizam untuk malam itu.

haha tak tahan komen kau cik azzu.. haha

terima kasih semua.

7/19/2006 02:51:00 PM  
Blogger manameisanna said...

uiyooo...ni view dari rumah aku ni..ehehehe...cantik siottt light trail........erm...

7/21/2006 12:02:00 PM  
Blogger manameisanna said...

uiyooo...ni view dari rumah aku ni..ehehehe...cantik siottt light trail........erm...

7/21/2006 12:03:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home