Wednesday, August 09, 2006

bebas milik ojamoja yg berada di US sekarang...

17 Comments:

Blogger xhazairinbudimanx said...

stylo.

8/09/2006 02:34:00 PM  
Anonymous mummooze said...

Uiyy liberty ireland bersama 'penunggunya'. Cey mentangĀ² ada kat sana. Ceyy...

8/09/2006 02:40:00 PM  
Anonymous mummooze said...

Err, island laa. Ireland plak. Haha. Peace!

8/09/2006 02:41:00 PM  
Anonymous xoxomil said...

lawa la second picture :))

8/09/2006 02:43:00 PM  
Blogger kiezamy said...

uishh..cantek banget! huhu, mmg smartlah..simbolik :)

8/09/2006 03:16:00 PM  
Anonymous voice said...

kebebasan berharga.huhu.

8/09/2006 04:06:00 PM  
Blogger himynameisazfar said...

nyaman*

8/09/2006 08:34:00 PM  
Blogger jarri said...

amerika jahat. jahat

8/09/2006 10:15:00 PM  
Anonymous oja said...

amerika (esp. presiden muka beruk tuh) mmg jahat.tp org belajar kt amerika tuh tak jahat.

8/10/2006 02:50:00 AM  
Blogger ebaladewa said...

kewl

8/10/2006 09:42:00 AM  
Blogger nazirah and the greenpower said...

best. best.

rasa iri juga melihatkan org dah sampai sana dan diri masih di sini.

nice pic.

8/10/2006 10:56:00 AM  
Anonymous erik said...

besht nyer budak nie pegi amerika syarikat, dier tgk mates of state ngan death cab la..adui..bestnyer..

8/10/2006 02:23:00 PM  
Blogger jarri said...

ye ye

8/10/2006 02:26:00 PM  
Blogger nizam.nuri said...

statue of liberty ni ape jantina dia? lelaki ke pempuan?.. orang kata kalau dah sampai sini wajib cek apa yang ada bawah kain dia tu. ermmmm. hahahaha.

8/10/2006 02:37:00 PM  
Blogger bali said...

apa sejarah statue of liberty ni. aku tak pernah tau. sapa yang jadi patung tu. dia pegang buku apa.

8/10/2006 03:54:00 PM  
Blogger marshmallow said...

it looks clean and free. Nice photo!

8/10/2006 08:25:00 PM  
Anonymous ojaaaaaaaa said...

statue of liberty tuh perempuan..buku yang dia pegang tuh ade tertulis July 4 which is the independence day for USA.

*thanks marshmallow and yang lain yg memuji!!
*wah erik ko kenal mereka-mereka itu?kool.
*nazirah - ala hari ini hari org lain,esok lusa hari orang yang lain pulakk...tunggu je okk.

8/11/2006 12:29:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home