Thursday, August 03, 2006

EDISI 12 - BEBAS

Flyer oleh Mr. Mummooze. Edisi 12 - BEBAS Sempena ulangtahun kemerdekaan ini, tema 'BEBAS' dipilih. Apa pengertian 'bebas' kepada kita semua? Fikirkan dan selamat berkarya. \\ Fhoto warna \\ Maksimum 5 fhoto bagi seorang kontributor \\ Ekspresi dalam bentuk teks didalam fhoto \\ Sertakan URL blog, myspace atau friendster \\ Saiz fhoto 400x300, 300x400, 450x300 atau 300x450 piksel \\ E-mailkan karya anda ke persetankan.fhoto@gmail.com * Dana belum lagi cukup dan kami masih menerima sumbangan untuk PROJEK PERSETANKAN.COM

11 Comments:

Blogger tumpanglalu said...

stail yg stylo la weh grafik rentang nih!

8/03/2006 01:22:00 PM  
Blogger bali said...

aku suka giler flyer ini, composition yang cantik dan detail.

8/03/2006 01:28:00 PM  
Blogger bali said...

adakah itu bulatan sikat huuuu

8/03/2006 01:30:00 PM  
Blogger xhazairinbudimanx said...

waaalllaaannee..ceeyy..ceeyyy mr. mummozee..ceyy.. hahah damn cool! teruja!

8/03/2006 02:38:00 PM  
Anonymous Anonymous said...

enche' mummooze. cantik. menarik. terbaik. memang da bomb!

8/03/2006 02:42:00 PM  
Anonymous maintekaja said...

sikat mis suessy kot ;)

8/03/2006 04:21:00 PM  
Blogger edt83 said...

miahahhaha...menarek tertarek ...ko mmg da bomb...hahahah

8/03/2006 06:02:00 PM  
Anonymous oja said...

weh yang theme nie kan..it's anything to do with BEBAS kan?it's fine la kan kalau bebas tak berkonsepkan MALAYSIA sahaja kan kan kan?

8/04/2006 03:37:00 AM  
Anonymous mummooze said...

Ceyy... theme baru tuh! Tihihi. Thanx everybadeyh. Flyer yg dihasilkan ketika demam. Err, sikat tu menunjukkan bahawa semua rakyat di m'sia BEBAS menyikat rambut mereka mengikut citarasa masing². Samada mahu menyikat belah tgh yg rapi ala² buku teks sekolah yg sedang terbuka, backcomb spt donnie brasco ataupun sikat tepi spt cikgu sejarah aku dulu. Bali pula hari² menyikat misainya. Haha. Walaupun aku tak dpt nak contribute fhoto but dpt buat menatang ni pun kira ok la. Imma really glad! Bersama kita memartabatkan situs ini. DFJJ yeah!

8/04/2006 04:37:00 PM  
Anonymous famia said...

oke ensem.

8/18/2006 04:45:00 PM  
Anonymous Anonymous said...

Best regards from NY! »

3/06/2007 09:11:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home