Saturday, August 05, 2006

Anak penyu xoxo MiL akan bebas suatu hari nanti.

13 Comments:

Anonymous Piscos said...

i ike diz pic!

8/05/2006 11:03:00 AM  
Anonymous xoxomil said...

thank you piscos.

tp saye masih tak puas hati sbb background dia mcm tak real. LOL.

anyway, thanks again.

8/06/2006 02:20:00 PM  
Blogger bali said...

mana dapat anak penyu ni? rasa nak bela anak penyu laa

8/06/2006 03:01:00 PM  
Anonymous xoxomil said...

gagaga. pegi giant shah alam. seekor = RM10.

haha. *tgh promote giant shah alam neyyh*

anak penyu kalau kecik2 somel la tp bila dah besar, bau dia pun berubah and taktau nak letak mane(sbb terlampau besar). so.... kene betul2 pandai jage ah. ;))

8/06/2006 07:31:00 PM  
Blogger bali said...

dah besar nanti bebaskan/lepaskan dia ke laut, uh mesti nanti sangat emosi. uh boleh buat short film.

8/06/2006 11:19:00 PM  
Anonymous xoxomil said...

gagagaa. agaknye boleh banjir satu malaysia tak kalau buat film yg sangat beremosi tu? :P

8/07/2006 02:45:00 PM  
Blogger kiezamy said...

gambar ini cantik. saya suka. :)

8/07/2006 02:53:00 PM  
Anonymous xoxomil said...

Thank you Kiezamy! :D :D

8/08/2006 02:26:00 PM  
Blogger edt83 said...

haah ....bekgroun nmpk x real...tp dipercayai mmg real..tp penyu tu mmg kiut...

8/08/2006 06:46:00 PM  
Anonymous xoxomil said...

thanks edt83!!
:D
cant wait to have my own DSLR!!
*checks my purse..*
:'( sedih nya!

8/08/2006 07:02:00 PM  
Blogger edt83 said...

check purse + my bank account....:'( sedih gaks...kita serupa...satu hari nnti....canon eos 350d ...

8/08/2006 07:09:00 PM  
Blogger nazirah and the greenpower said...

font tak sesuai la...

8/10/2006 10:56:00 AM  
Anonymous xoxomil said...

yeah i know . ;)
my sis dah ckp. hehe.
thanks anyway :D

8/11/2006 06:31:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home