Wednesday, August 16, 2006

getFreedom dari Hideyoshi.

11 Comments:

Blogger bali said...

dimanakah ini?

8/16/2006 06:03:00 PM  
Anonymous hideyoshi said...

kat redang tu...

8/16/2006 07:30:00 PM  
Blogger nizam.nuri said...

aku rasa pic ni mcm ade masalah aaa. mcm ermmm. entah aaa. ape pendapat semua?

8/17/2006 03:26:00 PM  
Blogger pakDEN said...

aku rasa gambar ni dah diedit dgn melampau dengan menambar kesan blur pada background(mungkin gaussian blur dari photoshop) dan pada manusia dua org tu pulak ditambah kesan sharp yg juga agak melampau. amacam nizamzuri?

8/17/2006 04:26:00 PM  
Blogger beck said...

aku rasa pun begitu, aku dah ckp dah dgn edt83 yang teriam submission ni, tapi aku juga biarkan ianya dipost utk perbincangan, kalau kita bincang, takpe, lagi bagus.

mata korang mmg tajam, mmg byk editing kat gamabr ni. aku memula ingat dia guna focal blur, tapi mcm pelik sgt kat situ dah sharp sgt, kan?

8/17/2006 05:23:00 PM  
Blogger edt83 said...

yaa...aku yg melihat photo ni awalnya musykil...ngn hikmat efek yg ketara...ragu2 pada awalnya...setelah berbincang ngn bos(beck)...so terpost aa ia utk didiskusi...sekian..

8/17/2006 08:05:00 PM  
Anonymous Anonymous said...

dan ianya membuat aku ragu samada apakah ini betul foto dari kamu? maaf jika berbunyi terlalu suspicious.

composition gambar dah ok. cuma penggunaan efek yang melampau akan menjejaskan sesuatu gambar jika tidak tahu bagaimana untuk menggunakannya. sebab tu untuk yang amatur seperti kita ni cukup la untuk kita tahu bagaimana untuk adjust geli-geli je. hahaah.

8/17/2006 10:13:00 PM  
Anonymous Anonymous said...

komen atas tu komen aku -nizam.nuri-

8/17/2006 10:14:00 PM  
Blogger bali said...

pasangan gay ditepi pantai, nampak tu berpegangan tangan.

8/17/2006 11:22:00 PM  
Blogger edt83 said...

ya aku juga melihat ianya seperti bukan karya asal(maaf...jika terkasar..) seolah2...gambar ini diolah(seperti gamba linda n edry)...semoga tuan punya gamba ini dapat memberi komen..sekian...maaf sekiranya menyentuh perasaan sesiapa terbabit...

ceyyy.....ceyyy....

8/18/2006 09:12:00 AM  
Anonymous Anonymous said...

That's a great story. Waiting for more. Roulette watch Stiebel eltron hand dryers L&l appliance mart Spitzer paxil buy acyclovir American+board+of+oral+and+maxillofacial+surgery Laser hair removal in west bridgewater massachusetts

3/05/2007 02:54:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home